sunnuntaina, elokuuta 03, 2014

Oli pientä taukoa

Syistä joita en tässä aloita edes kertomaan olen ollut hieman tauolla kirjoittamisesta. Jos tästä taas pääsisi vauhtiin ja saisi päässä muhivia tekstejä kirjoitettua. Asiat vain vaativat oman aikansa ja paikkansa. Ja elämä on...

Yksi oikein mukava syy taukoon on ollut Hämeenlinnan sukututkimusseuran jäsenlehti ja sen työstäminen. Se jaetaan vain jäsenille. Mutta ainutlaatuinen tilaisuus on ostaa lehti, yhdistyksemme ensimmäinen, 8.8. kotiseutupäivien aikana olevasta järjestöteltasta, jossa olemme mukana. Myymme lehden lisäksi muita yhdistyksen tuottaamia julkaisuja. Ja yritämme houkutella uusia jäseniä. Kyllä, pääsen myös mukaan tapahtumaan ja tapaamaan ihmisiä! Jos tulette käymään niin napatkaa hihasta!

Muuta sisältöä odotellessa tässä tuokiokuvat Hämeenlinnan vanhan hautausmaan puistosta kesäisenä iltana. Sieltä löytyy haudattuina mm paikallisen julkkiksen isä ja maaherra, vain nämä mainitakseni.

On täällä paljon muutakin hienoa mutta jääköön toiseen kertaan!

Muokkaus:
Toivomuksesta siis Hämeenlinnan sukututkimusseuran jäsenlehden sisältö lehdessä numero 1 on seuraava:

Tarinointia Vanajan varsilta
Koleraepidemia Hämeenlinnassa kesällä 1853
Yhdistyksen uudet kotisivut
Isoisä löytyi Finnasta
Aarre kansanrunousarkistosta
Retki Museo Militariaan 20.4.2013
Isomummoni Karoliina
Kevätkauden esitelmät
Kirjoita hyvä tarina!
Pikkupuroja
Yhdistyksen hallitus esittäytyy
Syyskauden 2014 ohjelma
Yhdistyksen julkaisut

Lehti postitetaan jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Muut voivat ostaa kaikkien aikojen ensimmäisen lehden perjantaina Hämeenlinnan torilta. Muuta en lehdestä vielä paljasta :-)
Jos siis mietit että lähtisinkö tuon lehden takia torille niin mieti vaan. Siellä tapaa monta mukavaa ihmistä kaupan päälle! Ja mansikkana kakussa on Hämeenlinnan historian viimeisimmän osan julkaisu. Sitä odotan kovasti sillä tiedän että siinä on paljon minua kiinnostavia asioita.

Lisätietoja kotiseutupäivistä löytyy täältä.
Ja kyseisestä esitteestä perjantain ohjelma:
Päivät alkavat jo torstaina ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Linkistä voit lukea lisää.
Tervetuloa Hämeenlinnaan!
 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:05 ip.

    Saisiko lehden sisällysluettelon?

    VastaaPoista
  2. Yhdistyksen nettisivut ovat myös olleet muutoksen tuulten pyöritettävänä ja ne julkaistaan toivon mukaan tällä viikolla. Siellä sivuilla on lehden sisällysluettelo. Minullakin se on koneella, jolle pääsen illalla. Laitan mielelläni sisällysluettelon nähtäväksi myöhemmin.

    VastaaPoista

Onpa kiva saada kommentteja! Saa kommentoida, antaa palautetta, ruusuja ja risuja.